Tótvázsony

Óvodai tájékoztató

 
 
Kedves Szülők!
 
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elkészült az új óvodai csoportszoba és a mini bölcsőde. Bár az építkezés meg tart, szeptember 1-től az intézmény megnyitja a főbejáratát, melynek megközelítése továbbra is a parkoló felől lehetséges. A biciklitárolók is visszakerültek a helyükre, kérjük a bicikliket, motorokat úgy helyezzék el tárolókban, hogy a közlekedés biztosítható legyen. A babakocsikat a fedett terasz alatt lehet tárolni.
  •  
A 2020/2021. NEVELÉSI ÉVBEN A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ ELJÁRÁSRENDRŐL
 
  1. Kérjük, tartsák be, hogy az épületbe, udvarra a szülők csak szájmaszkban léphetnek be, e nélkül nem engedhetjük be a szülőket az intézményünkbe!
  2. Egy gyermekkel csak egy szülő érkezzen az épületbe. Szükség esetén segítünk a gyermekek átadásában átvételében.
  3. Az intézményben egyidejűleg óvodai csoportonként max. 3 kísérő, bölcsődei csoportonként 1 szülő tartózkodhat.
  4. A torlódás elkerülése végett:
 
KIS SÜNI CSOPORTOSOK ÉS
KÖZÉPSŐ CICA CSOPORTOSOKPARKOLÓ FELŐLI BEJÁRAT.
NAGY GÓLYA CSOPORT ( régi tornatermi szoba )
ÉS A KÉT BÖLCSŐDEI CSOPORTFŐBEJÁRAT.
 
  1. Felhívjuk a figyelmüket a bejáratnál lévő kézfertőtlenítő használatára!
  2. A folyosón a szociális távolságtartás 1,5 m betartása kötelező, ezért kérjük, minél hamarabb hagyják el az épületet, hogy mindenki sorra kerülhessen.
  3. A folyamatos fertőtlenítések miatt a gyermekeket legkésőbb 830 órára kérjük, hozzák be az óvodába! 830 óra után az óvoda főbejáratát zárva tartjuk, mivel megkezdjük a délelőtti fertőtlenítést.
A 9,15 re érkező beszoktatós gyermek-szülő ez alól felmentést kap a beszoktatás idejére.
  1.  Ebéd után hazajáró gyermekeket a szülők a főbejárati ajtónál vehetik át, ebben az időben az épületbe belépniük nem szabad.
  2. A gyermekek otthonról játékot nem hozhatnak be az óvodába, kivétel 1 db alvós plüss „nyunyóka”, melyet lehetőleg a gyermek hét elején behoz, és hétvégén visz haza. A következő héten kimosva, fertőtlenítve hozhatják újra a gyermekek.
  3. A gyermekek ágyneműjét, pizsamáját hetente kell hazavinni, és hét elején kimosva, fertőtlenítve visszahozni.
  4. Orrfolyós, köhögős, lázas, betegség jeleit mutató gyermeket azonnal elkülönítjük. A szülő köteles a legrövidebb időn belül érte jönni.  A gyermeket megfigyelésre otthon kell tartani. A gyermek az óvodába – hasonlóan más megbetegedésekhez – kizárólag orvosi igazolással térhet vissza!
  5. Kérjük a kedves szülőket, hogy az előírásokat maximálisan tartsák be. Intézményi ellenőrzés során a be nem tartott utasításokért minden szülő felelősséget saját maga kell, hogy vállalja.
 
 
 
 
  Segítő együttműködésüket nagyon köszönjük.
Magasi Jánosné